Stukadoors uit Drenthe, Stucadoorbedrijf Lammers Stukadoors uit Drenthe, Stucadoorbedrijf Lammers Stukadoors uit Drenthe, Stucadoorbedrijf Lammers Stukadoors uit Drenthe, Stucadoorbedrijf Lammers

Contact Gegevens

Stukadoorsbedrijf Lammers
Eeserstraat 21
9593 CL Borger
T: 0653360825
F: 0599 - 238586
E: info@stukadoorsbedrijflammers.nl

Perfect uitgevoerd stucwerk

Ons bedrijf beschikt over de ervaring en kwaliteiten om alle stukadoorswerkzaamheden perfect uit te voeren. Lammers stukadoorsbedrijf adviseert u van tevoren deskundig en helder over alle bestaande mogelijkheden. Voor iedere situatie kiezen we samen met u de meest passende oplossing. Van regulier stucwerk tot de meest exclusieve afwerkingen!

Van belang is goed te kijken naar het gebruik van een ruimte en de afstemming van de individuele wensen op het gebied van kleur, motieven en structuren. Enkele voorbeelden:

Fijnschuurwerkplafonds

De vakbekwaamheid van Lammers Stukadoorsbedrijf komt goed tot uiting in fijnschuurwerk plafonds. Deze techniek is toe te passen in de meeste interieurs van zowel klassieke als moderne snit. De stukadoors van ons bedrijf beheersen deze techniek volkomen en laten u versteld staan van de prachtige 'wolkachtige' effecten die hiermee gerealiseerd kunnen worden. Als u kiest voor fijnschuurwerk op de wand, is een afwerking met muursaus aan te raden in verband met de stootvastheid van het materiaal.

Stucwerk voor wanden en plafonds

Voor ieder interieur kunnen we u advies uitbrengen over een kwalitatieve en betaalbare afwerking van wanden en plafonds. U kunt daarbij kiezen uit een serie standaardoplossingen, maar voor sommige ruimtes is een oriëntatie op meer duurzaamheid en uitstraling aan te raden. Door subtiel te variëren in kleurgebruik en de structuur van de gebruikte korrel ontstaat precies het gewenste effect. Ideaal voor zowel een trendy werkplek als een rustiek of klassiek interieur.

Betonlooks

Ook voor de natte ruimtes in uw huis hebben we passende oplossingen met een exclusieve uitstraling en een hoge gebruiksvriendelijkheid. Daarbij valt te denken aan toepassing van betonlooks of marmerpleister. De voortreffelijke eigenschappen van de epoxielaag garandeert definitieve waterdichtheid.

De betonlooks en marmerpleisters zijn niet alleen heel geschikt voor gebruik in de badkamer. Ook in keukens kan deze zeer moderne techniek een fantastisch decoratief effect bewerkstelligen.

Online Offerte

Vraag hier meteen een scherpe offerte aan.

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
E-mail adres:
Telefoonnummer:
Graag een offerte voor:
Opdrachtbeschrijving:
Uw URL